KYLPYHUONE- JA SAUNAREMONTIT PORVOOSSA ja Itä-Uudenmaan alueella

Saunaremontti tai kylpyhuoneen kunnostus Porvoossa? Keittiöasennukset Heikkilä Ari-Pekka hoitaa.


Remontoitu ja raikas kylpyhuone on puhtauteen panostavan kodin sielu. Mukava, viihtyisä ja käytännöllinen kylpyhuone koostuu monista yksityiskohdista. Tilan ei tarvitse olla neliöiltään suuri ollakseen toimiva, vaan tärkeintä on että eri ratkaisut on mietitty kyseiseen tilaan sopiviksi. Kun asukas pääsee valitsemaan kylpyhuoneen värit ja materiaalit oman makunsa ja mielensä mukaan, viihtyisyyden palaset loksahtavat paikoilleen kuin itsestään. Oleellinen osa viihtyisyyttä on yksinkertaisesti myös vessa- ja pesutilojen raikkaus, jota on pidemmän päälle lähes mahdoton pitää yllä pelkillä pesuaineilla tai hajusteilla.

Märkätiloissa tehtävät remontit on kannattavaa jättää ammattilaisen toteutettavaksi, sillä asianmukaisesti tehdyt vesieristykset ja kauniit kaakeloinnit palvelevat sinua ja pesutilojasi pidempään. Yrityksellämme on VTT:n myöntämä märkätilojen vedeneristyssertifikaatti, joten takaamme kotisi vesieristyksen pysyvän kestävänä.

Ota yhteyttä ja toteutetaan unelmiesi kylpyhuone

Saunaremontti

Maistuisiko löylyt uusilla lauteilla?

Kylpyhuoneiden ja WC-tilojen ohella remontoimme runsaasti myös saunatiloja. Rentouttavat löylyt tuntuvat vielä muutaman asteen paremmalta, kun niistä nauttii uusilla lauteilla istuen! Voimme myös suunnitella, saisiko kiukaan uusimisella tai kunnostamisella parannettua jokaviikkoista löylynautintoasi. Remontoimalla ja rakentamalla yhteneväisen miljöön sekä sauna- että kylpyhuonetiloihin saat luotua kotiisi vaikka oman kylpylätunnelman! 


Keittiöasennukset Heikkilä Ari-Pekka toteuttaa yksilölliset kylpyhuone- ja saunaremontit Porvoon ja Itä-Uudenmaan alueella!